O nama2017-03-30T14:52:21+00:00

Inter Holidays, turistička agencija

INTER HOLIDAYS TRAVEL AGENCY je perspektivna turistička agencija u Beogradu, koja poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 44/2015. Kao sigurna i pouzdana agencija, članica smo organizacije YUTA. Stručko i ljubazno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom stoji vam na raspolaganju za najraznovrsnije turističke usluge, individualna i grupna putovanja, letovanja, zimovanja, avio karte, kao i ostale vrste prevoza.

U našoj agenciji možete naći aranžmane za letnju i zimsku sezonu, sve svetske metropole tokom cele godine, dealeke destinacije, krstarenja, izlete, kao i mnoge druge. Za ovu letnju sezonu posebno izdvajamo našu novu destinaciju, ostrvo Limnos. Ukoliko želite da provedete vaše leto u Grčkoj, a zasitili ste se standardnih turističkih destinacija, ovo bi bio pravi izbor za vas.

Pored paket aranžmana, kod nas možete kreirati sve vrste individualnih putovanja po vašoj želji. Na raspolaganju su vam: hotelski i apartmanski smeštaj, najpovoljnije avio karte, kao i sve vrste prevoza i transfera (autobus, mini bus, kombi, automobil).