Istražite predivni Vijetnam koji zauzima oblast blagoslovenu lepotama prirode, kulture i divnih ljudi…
Zapanjujući pejzaži, bogata i raznovrsna drevna kultura, opuštajuće plaže, prijateljstvo meštana, egzotika koja opija sva čula … to je Vijetnam…

Polazak: 29.12.2017.

Povratak: 13.01.2018.

INFORMACIJE O HOTELIMA:

Smeštaj u hotelima 3+* u gradovima Hanoi i Ho Ši Min, 4* na brodu u Halong zalivu, 3*+ lodžu u Mekong delti, kao i u hotelu 4* na ostrvu Fu Kok na plaži. Tačni nazivi smeštajnih jedinica biće objavljeni nakon formiranja grupe.

 

MERCURY HOTEL PHU QUOC 4* http://www.mercuryphuquoc.vn/

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (29.12.2017.)-BEOGRADDOHA

Sastanak putnika sa vodičem ispred šaltera agencije organizatora na aerodromu ‚‚Nikola Tesla“  u 09.25. Poletanje za Dohu u 11.25 (let QR 232). Obrok i pića  u avionu uključena. Dolazak u 18.30. Čekanje na vezu.

2.dan (30.12.2017.)-DOHAHANOI

Nastavak leta za Hanoi u 02.20 (let QR 834). Obroci i pića u avionu uključena. Dolazak u 16.05. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

 1. dan (31.12.2017.) -HANOI

Doručak (švedski sto). Ha Noi je jedan od najstarijih i najšarmantnijih gradova u Aziji. Pored tradicionalne vijetnamske arhitekture, ima i uticaja francuskog kolonijalnog stila sa širokim bulevarima sa drvoredima i dosta restorana i bifea. U 08:00 sati odlazak do Ho Ši Min kompleksa. Ho Ši Min mauzolej, važno mesto hodočašća za Vijetnamce (zatvoren je uglavnom svakog ponedeljka i petka, ako je tura ovim danima, posetioci ga mogu videti samo spolja, ali u organizaciji sa lokalnim partnerom vodoč Ponte Travel-a će pokušati da posetu mauzoleja pomeri za drugi dan); Ho Ši Min kuća na stubovima, sagrađena u stilu etničkih manjina u Vijetnamu, okružena vrtom, Jednostubna pagoda, sagrađena u XI stoleću, simbol čistote. Ručak u lokalnom restoranu.  Nakon toga poseta Etnološkom muzeju, hramu Literature, Hoan Kiem jezeru, Ngok Son hramu i drevnoj ulici sa električnim kolima ili biciklom. U povratku ka hotelu, poseta starom delu grada Hanoi sa tipičnom vijetnamskom pijacom Hang Be. Dolazak u hotel. Slobodno veče i fakultativan doček Nove godine u lokalnom restoranu uz pomoć naseg vodiča. Noćenje.

 1. dan (01.01.2018.)- HANOI

Doručak (švedski sto). Odlazak do nekadašnje drevne prestonice Vijetnama iz IX stoleća, Hoa Lu. Poseta hramovima posvećenim dinastijama Din i Le koje su vladale u intervalu od 968 do 1009 godine. Odlazak do Tam Kok grada. Vožnja čamcima rekom kroz živopisna pirinčana polja do Tam Kok pećine. Poseta Bič Dong pagodi u facinatnom divljem okruženju koja je okružena vodom na koj plutaju cvetovi lotosa. Ručak u lokalnom restoranu.Povratak u Hanoi. Ručak u lokalnom restoranu. Ppovratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan (02.01.2018.)-HA NOI – HA LONG ZALIV

Doručak (švedski sto).

Odlazak iz hotela u 8 sati. Oko 4 sata vožnje do Ha Long zaliva. Usput se mogu videti živopisni prizori pirinačanih polja i život lokalnog stanovništva na selu. Po dolasku na pristanište, odlazak do džunke (karakteristični vijetnamski brodići). Na brodu će biti serviran vijetnamski ručak sa svežim morskim plodovima. Krstarenje po zalivu pruža mogućnost uživanja u neverovatnim prizorima i prirodnim lepotama. Ha Long je jedno od najživopisnijih mesta Vijetnama, sa svoji skoro 2.000 malih ostrva koji se izdižu iz smaragdne vode zaliva. Od 1994.gnine Ha Long je uvršten na listu svetkse kulturne baštine UNESCO-a. Vijetnamska večera na brodu. Noćenje na brodu.

 1. dan (03.01.2018.)- HA LONG ZALIV – HA NOI – HO ŠI MIN

Doručak na brodu. Uživanje tokom prepodnevnog krstarenja sa predivnim izlaskom sunca. Dolazak do pristaništa. Transfer do Ha Noi-a. Dolazak u Ha Noi nakon 4 sata vožnje. Transfer na aerodrom. Polatanje za Ho Ši Min. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

 1. dan (04.01.2018.)- HO ŠI MIN

Doručak (švedski sto).

Poseta Ču Či tunelima,  podzemni tunel koji su sagradili vijetnamski borci otpora  tokom duge borbe za nezavisnost protiv američke agresije. Povratak u Ho Ši Min. Ručak u lokalnom restoranu. Po dolasku, obilazak centralnih četvrti grada gde su mnoge kuće i zgrade sagrađene pod francuskim uticajem: Notr Dam katedrala, Centralna pošta i Ben Tan pijaca. Poseta Tien Hua pagode, sagrađena 1760, mesto koje okuplja kinesku zajednicu u ovom gradu od tog perioda. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. dan (05.01.2018.)- HO ŠI MIN – MEKONG DELTA

Doručak (švedski sto). Odlazak do turističkog pristaništa Vin Long – Kai Be. Krstarenje po delti Mekong reke (žile kucavice celog Indokineskog poluostrva), gde se mogu videti dnevne aktivnosti lokalnog stanovništva. Poseta Kai Be plutajućoj pijaci na kojoj se odvija tipična trgovina na vodi južnih sela. Tradicionalni vijetnamski ručak u lokalnom restoranu. Transfer do Kan To-a. Smeštaj u lodž. Večera. Noćenje.

 1. dan (06.01.2018.)- MEKONG DELTA – FU KOK ostrvo

Doručak u lokalnom restoranu. Krstarenje Mekog deltom uz predivne slike živopisnih lokalnih sela. Ručak u lodžu. Transfer na aerodrom. Poletanje za ostrvo Fu Kok. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. do 14. dan (07. do 11.01.2018.)- FU KOK ostrvo

Doručak (švedski sto). Slobodno vreme i odmor u hotelu na plaži. Noćenja.

 1. dan (12.01.2018.)- FU KOK ostrvo – HO ŠI MIN – DOHA

Doručak (švedski sto). Slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Poletanje za Ho Ši Min. Poletanje za Dohu u 19.10 (let QR 971). Obroci i pića  u avionu uključena. Dolazak u 23.50. Čekanje na vezu na jednom od najlepših aerodroma na svetu sa dosta mogućnosti za odmor, zabavu i kupovinu.

 1. dan (13.01.2018.)- DOHA – BEOGRAD

Poletanje za Beograd u 06.40 (let QR 231). Obrok i pića u avionu uključeni. Dolazak u 10.25.

 CENA PUTOVANJA U EVRIMA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

(plativa u dinarima po prodajnom kursu  Banca Intesa Banke)    

Datum polaska Usluga Cena Doplata za jednokrevetnu sobu
 

29. DECEMBAR 2017.

Prema programu

 

 

FIRST MINUTE *

2.095

 

726 €

2.195
* FIRST MINUTE CENA ZA UPLATE DO 28.10.2017.

Cena obuhvata:

 • prevoz avionom na navedenim relacijama,
 • 30 kg kabinskog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga po osobi na letovima avio kompanije QR, dok je na lokalnim letovima 23 kg kabinskog prtljaga  i 7 kg ručnog prtljaga po osobi (tačne satnice lokalnih letova biće poznate nakon formiranja grupe),
 • smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 3*+  na turi, na brodu kategoruje 4* tokom krstarenja Ha Long zalivom i u hotelu 4* na plaži na ostrvu Fu Kok lokalne kategorizacije,
 • usluga prema programu (u hotelima doručak švedski sto ,ručak i večera na brodu tokom krstarenja, kao i ručkovi u lokalnim restoranima koji su navedeni u programu putovanja),
 • privatni transferi aerodrom/hotel/aerodrom prema programu visokokvalitetnim klimatizovanim vozilima turističke kategorije,
 • sva razgledanja i izleti navedeni u programu putovanja, kao i
 • profesionalni, licencirani turistički vodič na srpskom jeziku koji sa grupom putuje iz Beograda.

Cena ne obuhvata:

 • avio-takse 293 € po osobi (cena avio taksi data u trenutku objavljivanja programa, podložna je promeni i zavisi od avio kompanije. Konačnu cenu avio taksi kompanija objavljuje nekih 8 dana pre početka putovanja kada se štampaju karte i tada agencija zadužuje putnike za konačnu cenu avio taksi) ,
 • fakultativni izleti koji nisu navedeni u programu putovanja sa vodičem na srpskom jeziku,
 • ručkovi i večere koji nisu navedeni u programu putovanja,
 • međunarodno zdravstveno osiguranje  i osiguranje od otkaza putovanja,
 • viza za Vijetnam ( Viza se dobijaju na licu mesta uz asistenciju vodiča ,a plaćaju se unapred u agenciji).
 • Svečana novogodišnja večera.
 • Bakšiš za lokalne vodiče i vozače koji je uobičajen u ovom delu sveta.

 VIZA: Viza za državljane Srbije obezbedjuje agencija ORGANIZATOR. Informacije o dokumentaciji naknadno.

INFORMACIJE O HOTELIMA:

Smeštaj u hotelima 3+* u gradovima Hanoi i Ho Ši Min, 4* na brodu u Halong zalivu, 3*+ lodžu u Mekong delti, kao i u hotelu 4* na ostrvu Fu Kok na plaži. Tačni nazivi smeštajnih jedinica biće objavljeni nakon formiranja grupe.

MERCURY HOTEL PHU QUOC 4* http://www.mercuryphuquoc.vn/

VAŽNE NAPOMENE :

MINIMUM ZA REALIZACIJU GRUPE JE 15 PUTNIKA !

USLOVI PLAĆANJA

 • UPLATA AKONTACIJE 50% ARANŽMANA DO 28.OKTOBRA 2017. ILI DO POPUNE MESTA RANIJE. OSTATAK OD 50% 30 DANA PRED PUT !                                                                                                                                            

Uplata se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

PREMA UGOVRU SA PARTNEROM IZ VIJETNAMA, MOŽE DOĆI DO PROMENE HOTELA, ALI U TOM SLUČAJU PARTNER JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI HOTELE ISTE KATEGORIZACIJE I SLIČNE LOKACIJE !

Korisne informacije:

 • Uobičajene vremenske prilike u ovom periodu su karakteristične za Indokinesko poluostvo, veoma suv period. Ovo je period visoke sezone kada su vremenske prilike u pitanju, odnosno dobra posećenost u celom Vijetnamu.
 • Temperature u Vijetnamu se kreću u proseku oko 19 C na severu,  29 C na jugu zemlje, dok ej na ostrvu temperatura oko 30 C a temperatura vode oko 28 C. Na ovom liku se mogu proveriti vremenske prilike u novembru mesecu: www.selectiveasia.com/vietnam-holidays/weather/january   
 • Vijetnamska valuta je dong:      1USD = 22,728.29 VND                           1EUR= 26,643.39 VND
 • Preporučuje se korišćenje sredstava za mazanje protiv komaraca
 • Preporučuje se lagana pamučna odeća kao i lagana, udobna obuća (za pešačenje). Treba poneti laganu  jaknu, kišobran ili kabanica za kišu. Obavezno poneti kapu ili šešir za sunce, kreme za sunčanje sa visokim faktorom.
 • Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska

Organizator putovanja je Turistička agencija Ponte Travel doo

Licenca kategorije OTP, broj 416 od 25.02.2010

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo putnike da pročitaju Opšte uslove Putovanja.  Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

BEOGRAD cenovnik br 1  27/09/2017.

INTER HOLIDAYS GROUP DOO-OGRANAK INTER HOLIDAYS TRAVEL AGENCY NASTUPA KAO POSREDNIK U PRODAJI

 

2017-09-29T18:02:23+00:00