• THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)
 • THEOPHANO IMPERIAL PALACE, KASANDRA (1)

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Toroneos, 2 km od mesta Kalitea, u okviru kompleksa G-hotela (Athos Palace i Pallini beach). Od Soluna je udaljen 85 km. Renoviran je 2008 godine.
Hotel je udaljen 50 m od peščane plaže. Lezaljke i suncobranina kraj bazena se ne naplaćuju, dok se na plaži plaćaju. Iznajmljivanje peškira za plažu uz depozit.

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Toroneos, 2 km od mesta Kalitea, u okviru kompleksa G-hotela (Athos Palace i Pallini beach). Od Soluna je udaljen 85 km. Renoviran je 2008 godine. Hotel je udaljen 50 m od peščane plaže. Lezaljke i suncobranina kraj bazena se ne naplaćuju, dok se na plaži plaćaju. Iznajmljivanje peškira za plažu uz depozit. Sadržaj: U okviru hotela se nalazi uređena bašta sa bazenom i barom kraj bazena, glavni restoran, a la carte restoran The Cellini,mediteranska taverna, italijanski restoran Il Bassilico, piano bar, bar na plaži, animacije za decu u mini klubu(za decu od 4-12 godina), speciajlni meni za decu, bejbi-siting, punkt sa sportovimana vodi, 6 teniskih terena, odbojka na vodi, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik. Hotel ima svoj privatni parking. Sobe: Sve sobe gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i sadrže klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bade-mantile, fen za kosu, kozmetičke preparate, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekciju.  Deluxe sobe površine oko 25 m², namenje za smeštaj dve osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.  Anatoli club suite površine oko 45 m², sadrže veliku dnevnu sobu sa spavaćom sobom, kupatilo sa đakuzijem, baštu sa privatnim bazenom koji dele sa još jednim apartmanom, namenjen za smeštaj 2 do3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Deluxe suite površine oko 70 m², sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje,  namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe. Grand Pool suite površine oko 70 m², u okviru koje se nalazi terasa sa privatnim bazenom, spavaća i dnevna soba i dva kupatila, jedno sa đakuzijem a drugo sa tušem. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe. Penthouse deluxe suite je veličine 100m², namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe. Ovaj tip sobe se sastoji od glavne spavaće sobe, jedne manje spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i velike terase. Ima dva kupatila(jedan sa tušem jedan sa đakuzijem). Namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe.  Anatoli executive suite je tip sobe koji ima veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, površine oko 90 m², kupatilo sa đakuzijem i kupatlo sa tušem, hamam odvojeni garderober. Ima izlazi na zajedničku baštu sa bazenom koji dele sa još jednim suitom. Imperial suite je apartman površine oko 120 m², namenjen za smeštaj do 6 osoba. Sastoji se od glavne spavaće sobe, dve manje spavaće sobe, dnevnog boravka  i tri kupatila sa đakuzijem. Suite poseduje i terasu sa privatnim bazenom. Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

* smestaj u izabranom hotelu na bazi rezervisane usluge;

* Troskove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

* Individualne troškovi putnika;

* Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 12h.

OPŠTE INFORMACIJE Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

 1. UPLATA DO POLASKA – Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, ukoliko cenovnikom nije drugacije definisano
 2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
 3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do kraja oktobra, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10/20/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
 5. PREKO RAČUNA – uplata na račun.

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama GENERALI osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa. VIZE: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti lanč

 

paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena. HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.

ALL INCLUSIVE – SVE UKLJUČENO Molimo Vas da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.

POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.

KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “PONTE TRAVEL” SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP br. 416 od 25.02.2010. god

INTER HOLIDAYS GROUP DOO OGRANAK INTER HOLIDAYS TRAVEL AGENCY NASTUPA KAO POSREDNIK U PRODAJI.

Cenovnik br.2 od 04/01/2019

 

2019-01-15T13:45:40+00:00