• REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM
 • REICHL APARTMANI, BAD KLEINKIRCHHEIM

Studija i apartmani se nalaze u više različitih objekata u mestu Bad Klajnkirhajm u blizini ski liftova i termalnih banja. Appartementanlage Bach: oko 250 m od žičare „Maibrunn“, Wasserstrasse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, u blizini termalne banje „St. Kathrein“. Haus Kärtnen: oko 600 m od žičare, ulica Dorfstrasse 46, u blizini termalne banje „Römerbad“. Haus Schuschnig: oko 250 m od termalne banje „St. Kathrein“. Haus in Quellenweg 4-6: u blizini žičare „Maibrunn“ i termalne banje „St. Katherin“.

Lokacija: Studija i apartmani se nalaze u više različitih objekata u mestu Bad Klajnkirhajm u blizini ski liftova i termalnih banja.

Appartementanlage Bach: oko 250 m od žičare „Maibrunn“, Wasserstrasse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, u blizini termalne banje „St. Kathrein“.

Haus Kärtnen: oko 600 m od žičare, ulica Dorfstrasse 46, u blizini termalne banje „Römerbad“.

Haus Schuschnig: oko 250 m od termalne banje „St. Kathrein“.

Haus in Quellenweg 4-6: u blizini žičare „Maibrunn“ i termalne banje „St. Katherin“.

Haus Alpenruhe: u blizini ski lifta „Bach“, ulica Wasserbrunnweg 1.

Studija i apartmani: SAT TV, mini kuhinja, kupatilo, većina sa balkonom.

Studio tip „B“ za 2 osobe (cca 25-30 m2): dnevna soba sa dva ležaja ili sofom na razvlačenje.

Studio tip „D“ za 3 osobe (cca 35 m2): dnevna soba sa sofom, manji spavaći deo sa dva ležaja.

Apartman tip „E“ 4 osobe (cca 45-50 m2): dnevna soba sa sofom, spavaća soba sa dva ležaja.

Apartman tip „F“ za 4 osobe (cca 55 m2): dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba sa dva ležaja, spavaći prostor sa sofom.

Apartman tip „G“ apartman za 5 osoba (cca 55-65 m2): dnevna soba sa trpezarijom, spavaći prostor sa dva ležaja, spavaća soba sa sofom ili krevetom na sprat i jednim ležajem.

Apartman tip „H“ 6 osoba (cca 60-70 m2): dnevna soba sa trpezarijom, dve spavaće sobe sa po tri ležaja, ili dnevni boravak sa sofom i dve spavaće sobe sa po dva ležaja.

Legenda: 1/2 soba (standardna dvokrevetna soba); Napomena: većina soba u hotelima, studija i apartmani u Austriji imaju nazive prema geografskim i drugim karakteristikama, ili tipičnim imenima tog područja; 1/2 superior/deluxe soba (dvokrevetna superior soba, veće kvadrature od standardne i uglavnom kvalitetnije opremljena); Family – porodična soba (soba, jedna prostorija, odgovarajuće kvadrature za četiri osobe, sa minimum dva prava i dva pomoćna ležaja ili sofom za dvoje dece); Junior suite (smeštajna jedinica, jedna prostorija koja može biti podeljena paravanom ili slično, odgovarajuće kvadrature za četiri osobe sa minimum dva klasična kreveta i dva pomoćna ležaja ili sofom za dvoje dece, isto ili bolje opremljena od superior sobe; Suite (smeštajna jedinica, dve prostorije koje ne moraju biti odvojene vratima, odgovarajuće kvadrature za četiri osobe sa minimum dva klasična kreveta i dva pomoćna ležaja ili sofom za dvoje dece, isto ili bolje opremljena od superior sobe, često veoma luksuzan); Studio (smeštajna jedinica u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima opremljenim osnovnim priborom i krevetima za odgovarajući broj osoba);  Apartman (smeštajna jedinica koja se sastoji od minimum jedne spavaće sobe sa krevetima za odgovarajući broj osoba i dnevnim boravkom sa kuhinjskim elementima);  Poluapartman (jedna prostorija sa izdvojenim delom za decu (sa ili bez pregrade)); Polupansion (doručak i večera); Pun pansion (doručak, ručak i večera); NA – najam (smeštaj bez ishrane); Adl (odrasla osoba); Chd (dete).

CENA UKLJUČUJE:                                                                                                smestaj u izabranom hotelu/kući na bazi rezervisane usluge;

 • Troskove organizacije putovanja.

CENA  NE UKLJUČUJE:                                                                                                             Boravišna taksa se plaća na licu mesta 2,5 € po osobi dnevno, deca do 16 god. cca 0,5 € po noći.

 • Završno čišćenje studija i apartmana (naznačeno je u doplatama na licu mesta ispod cenovnika)
 • Depozit u apartmanima, plaćanje po dolasku, vraćanje depozita prilikom odjavljivanja
 • Individualne troškovi putnika;
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja.

PROGRAM PUTOVANJA:                                        

Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10h.

OPŠTE INFORMACIJE                                                                                                            

Napomena: Cene su izražene u Eur-ima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA                                                                                                                       

 1. UPLATA DO POLASKA – Prilikom rezervacije uplaćuje se minimum 40% akontacije (osim ako nije naznačeno drugačije) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
 2. PLATNIM KARTICAMA
 3. PLAĆANJE NA RATE – Bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa. Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
 5. PREKO RAČUNA – Uplata na račun agencije
 6. TURISTIČKIM KREDITOM – Sa izdatim predračunom od strane Inter Holidays Travel Agency, klijent aplicira za kredit u banci.

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguranja. Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE.                                        

U slučaju ne dobijanja potvrde , putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa.

VIZE:  Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.        PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga , organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga.

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe, dete do 2 god. besplatno, osim ako nije drugacije naznaceno.                                                        NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.                                         

HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu , obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu na licu mesta.                                                                                                         

NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat. ALL INCLUSIVE- SVE UKLJUČENO  Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive  koncept za vaš hotel.       POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi. KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste recepciju i agenciju organizatora telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,….) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „PONTE TRAVEL“ SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP br. 416 od 25.02.2010. god                                                                                                                                                          Inter Holidays Group doo – ogranak Inter Holidays Travel Agency nasupa kao posrednik u prodaji.

Cenovnik broj 1 od 25.09.2018.

2018-09-26T12:08:19+00:00