DIZNILEND – Najveći, najpoznatiji i najposećeniji zabavni park u E vropi koji se sastoji iz dva parka ’’ DISNEYLAND PARC i WALT DISNEY STUDIOS PARC’’ a ujedno je i najveća turistička atrakcija Francuske. Nalazi se na 35 kilometara od centra Pariza. Brojne atrakcije za sve uzraste ispuniće sva očekivanja, za najmladje : Alisa u zemlji čuda, zamak uspavane lepotice, Petar Pan… , a za najhrabrije : kuća straha, Indijana Jones, Space Mountain, putovanje na mesec … Uživajte u čarobnom svetu mašte. 

Polazak: 09.11.2017.

Povratak: 12.11.2017.

OPIS HOTELA:

Hotel Vienna International MAGIC CIRCUS 4*                                                                                                                                        www.magiccircus-hotel.com

Hotel je potpuno renoviran 2009 godine , nalazi se usred zelenila a u neposrednoj blizini Diznilenda do kojeg stižete besplatnim autobusom broj 54 za 8 min a do centra Pariza se stiže metroom RER- linija A za 45 minuta. Unutrašnja dekoracija hotela evocira magiju cirkusa sa skulpturama žonglera, klovnova, akrobata… a poseduje 396 soba i suite, novi restoran, bar sa terasom, novi unutrašnji bazen, novi deo za relaksaciju, prodavnicu Disney, igraonicu, animacija sa osobljem Cirkusa. Hotel je Ne pušački i poseduje besplatni parking za 300 vozila. Doručak je po principu švedskog stola.

**FAKULTATIVNO : PANORAMSKI OBILAZAK PARIZA + KRSTARENJE BRODOM PO SENI.

Posle prolaska carinske kontrole i preuzimanja prtljaga ide se na Panoramski razgled grada u trajanju oko 2h30 i tom prilikom se vide najbitnija zdanja kao sto su Opera Garnier, trg Vendome, crkva Madleine, trg Concord, muzej Luvr, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj , Latinska četvrt, Notre Dame a zatim se ide na krstarenje brodom po Seni u trajanju od 1h15. Transfer do hotela.

-Panoramski razgled grada + krstarenje brodom po Seni : odrasli 45 eur / deca do 12 godina 20 eur. 

VAZNO!! Za ovaj izlet, potrebno je minimum 15 odraslih putnika. 

CENE ULAZNICA  :

– 1 DAN / 1 PARK        = 69 e odrasli / 62 e deca od 3 do 11 godina

– 1 DAN / 2 PARKA     = 84 e / 77 e

– 2 DANA / 2 PARKA  = 140 e / 126 e

– 3 DANA / 2 PARKA  = 174 e / 159 e

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera  „INFORMACIJA“ u 05.00h; Polazak aviona za Pariz u  06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h; FakultativanoPANORAMSKI RAZGLED GRADA + KRSTARENJE BRODOM PO SENI** Transfer do  hotela. Slobodno veče za posetu Diznilendu ili individualne aktivnosti ; Noćenje.

2,3, dan DIZNILEND                                  

Doručak; poseta Diznilendu ili slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti; Noćenje.

4.dan PARIZ                                                                                                                                

Doručak;  Napuštanje soba do 11h, polazak transfera do aerodroma u 17:00 ; polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU 315; dolazak u Beograd u 22:55h. KRAJ PROGRAMA.

CENE ULAZNICA  :

– 1 DAN / 1 PARK        = 69 e odrasli / 62 e deca od 3 do 11 godina

– 1 DAN / 2 PARKA     = 84 e / 77 e

– 2 DANA / 2 PARKA  = 140 e / 126 e

– 3 DANA / 2 PARKA  = 174 e / 159 e

 

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:

povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air SERBIA,

– 3 noćenja sa doručkom ( švedski sto) u izabranom hotelu,

– sve transfere prema programu,

– troškove organizacije i pripreme aranžmana.

 

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:

aerodromske takse (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave,  126 Eur),

– Boravisne takse 2,48 eura;

– ulaznice za park,

– međunarodno zdravstveno osiguranje,

–  fakultativne izlete,

– lične troškove i ostale nepomenute usluge.

CENE IZLETA OUTLET SHOPING CENTRA – ‘’LA VALLEE VILLAGE’’ SA POLASKOM IZ HOTELA : 5 eur odrasli / 2 eur deca. Za ovaj izlet potrebno je samo da se prijavite na recepciji hotela.

KORISNO JE ZNATI O FRANCUSKOJ:

Glavni grad: Pariz

Površina:  674.843 km²

Stanovnistvo: 65.447.374 stanovnika

Valuta:  Euro

Jezik: francuski

Vremenska zona: isto kao u Srbiji

Pozivni broj: 00 33

Prevoz po gradu :  Mreža javnog prevoza je odlična. Obuhvata mnoštvo autobuskih linija, metro linija, 3 tramvajske linije, prigradsku železnicu. Za nešto više od 10 eur možete kupiti kartu za 10 vožnji.

Najtoplije Vam preporučujemo da u gradu svetlosti posetite sledeće:

– TRIJUMFALNA KAPIJA – Veličanstvena panorama Pariza dostupna Vam je svakog dana od   10:00 h do 22:30 h. Specijalno svake prve nedelje u mesecu ulaz je besplatan.

– MUZEJ LUVR – Palata kralja Francuske, jedan od najvećih muzeja na svetu, otvoren svakoga dana od 09:00 h do:18:00 h. Izložbe su rasporedjene u sedam odeljaka: orijentalni, egipatski, grčki, romanski antikviteti, slikarstvo, vajarstvo, grafika.

– KATEDRALA NOTRE DAME – Maestralno delo gotske umetnosti, izgradjeno u periodu od XII do XIV veka. Predstavlja nultu tačku orijentacije, sve razdaljine u Francuskoj se računaju u odnosu na katedralu. Otvorena je od 08:00 h do 17:45 h.

– AJFELOV TORANJ – Veličanstvena građevina Gustava Ajfela iz 1889 god. Visok je 317 m , a težak 10000 t. Toranj možete posetiti svakoga dana od 09:30 h do 23:00 h i to na dva načina: liftom i stepenicama do drugog sprata.

                                                                                

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana  pre polaska

–  kreditnim karticama, 

–  preko računa,

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj  insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku  br. 30000001079 , od 25.01.2017.  osiguravajuće kompanije Akcionarsko društvo za osiguranje Milenijum Osiguranje ado, Novi Beograd ul. Bulevar Mihajla Pupina br. 10L.

 

ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE POTREBNO MINIMUM 5 PUTNIKA. U slučaju manjeg broja prijavljenih rok za otkazivanje je 5 dana pre početka putovanja.

 RIVOLI TRAVEL COMPANY  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja RIVOLI TRAVEL COMPANY koji su sastavni deo ovog program

molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje

 

NAPOMENA :

  • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
  • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

INTER HOLIDAYS GROUP DOO-OGRANAK INTER HOLIDAYS TRAVEL AGENCY NASTUPA KAO POSREDNIK U PRODAJI

PROGRAM PUTOVANJA br. 1  od 01.09.2017.

2017-09-29T08:36:30+00:00