PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž, Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal – najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz.  Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.

Polazak: 09.11.2017.

Povratak: 12.11.2017.

OPIS HOTELA:

GRAND HOTEL DU HAVRE 3*, Lokacija18,Rue d’Amsterdam , 75009 , Paris  www.havrehotel.com Hotel idealno lociran i poseduje 81 sobu, svaka ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatila sa kadom/tus i fen za susenje kose a neke su klimatizovane. Idealan polozaj , na samo 100m od robnih kuca (Printemps i Galeries Lafayette), 250m od Opere Garnier, 400m od najveceg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak , sala za konferencije) renovirane , modernizovane u 2007-oj a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998.Dorucak je po principu svedskog stola ali bez suhomesnatih proizvoda.

BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3* Lokacija: 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris.  www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr    Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku , sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre , blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju , restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je po principu švedskog stola.

Hotel MAYFAIR Paris 4 *  Lokacija : 3,rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS www.hotelmayfairparis.com Hotel sa izvanrednom lokacijom,nalazi se  u elitnom delu Pariza, prvi arondisman,  na desetak metara od poznate ulice Rivoli koja vas vodi do najvećeg trga Concorde sa jedne strane a sa druge do muzeja Luvr. Poseduje 40 soba (Single, Classic, Superior, De Luxe, Family room) i 7 junior suite a svaka soba poseduje kupatilo, TV, WiFi, telefon a za svoje goste na raspolaganju ima i salu za konferenciju, bar , room service, recepcija 24/7, sef na recepciji. Doručak je po principu švedskog stola.

FAKULTATIVNI IZLETI:

– Versaj dvorac – (ulaznica za dvorac, prevoz i vodic)  75 Eur – odrasli / 45 Eur – deca do 16 god. , minimum 15 prijavljenih

– Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45 Eur odrasli, 20 Eur deca do 15 god., minimum 15 prijavljenih

– Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz) 109 Eur odrasli, 105 Eur deca do 11 god. KUPOVINA U AGENCIJI

– Krstarenje brodom po seni (ulaznica), 15 eura.

– Pešačka tura : Obilazak peške uz koriščenje metroa(uključene metro karte) sa vodičem. 35 eur / deca 4- 12 god 5 EUR,  minimum 5 prijavljenih.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 05.00h; Polazak aviona za Pariz u 06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h; transfer sa Panoramskim razgledom grada (min 15 osoba), smeštaj u hotel. Noćenje.

  1. DAN PARIZ                                                            

Doručak; sastanak sa vodičem ; slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta uz autobuski prevoz do VERSAJA; Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja   XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije; Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali  Sene, koja je 1791. pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu; povratak u hotel; noćenje.

  1. DAN PARIZ                                                                                           

Doručak; fakultativna poseta DIZNILENDU; sastanak na recepciji  i odlazak autobusom do Diznilenda, najvećeg zabavnog parka u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama; povratak u večernjim časovima; noćenje.

  1. DAN PARIZ – BEOGRAD                    

Doručak; fakultativna PEŠAČKA tura, sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza : MONTMARTRE Crkva Sacre Coeur najposečenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Skok metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza Luksemburški park, Panteon, Sorbona, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame.

Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17:30h ; polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU 315; dolazak u Beograd u   22:55h. KRAJ PROGRAMA

CENA IZ TABELE PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM U EUR-ima:

HOTEL / KATEGORIJA / LOKACIJA 4 dana / 3 noćenja
HOTELI 1/2 3.ležaj /4.ležaj      1/1 Dete 2-12 g
GRAND HOTEL DU HAVRE 3* centar 459 449 – 439 669 399 – 399
BEST WESTERN RONCERAY 3* centar 529 479 – 469 739 399
MAYFAIR 4* centar 659 class 659 deluxe 1/3 899  

NAPOMENA: Dani obilaska  Luvra, Versaja , Diznilenda, krstarenje po Seni i pešačke ture mogu biti promenjeni u zavisnosti od  grupne rezrevacije.

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:

povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air Serbia,

– 3 noćenja sa doručkom ( švedski sto) u izabranom hotelu,

– sve transfere prema programu ,

– troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:

aerodromske takse: podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave,oko 126 eur,

– Boravišne takse  1,65 eur u 3*, 2,48 u 4*

– međunarodno zdravstveno osiguranje,

– fakultativne izlete,

–  lične troškove i ostale nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI:

– Versaj dvorac – (ulaznica za dvorac, prevoz i vodic)  75 Eur – odrasli / 45 Eur – deca do 16 god. , minimum 15 prijavljenih

– Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45 Eur odrasli, 20 Eur deca do 15 god., minimum 15 prijavljenih

– Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz) 109 Eur odrasli, 105 Eur deca do 11 god. KUPOVINA U AGENCIJI

– Krstarenje brodom po seni (ulaznica), 15 eura.

– Pešačka tura : Obilazak peške uz koriščenje metroa(uključene metro karte) sa vodičem. 35 eur / deca 4- 12 god 5 EUR,  minimum 5 prijavljenih.

KORISNO JE ZNATI O FRANCUSKOJ:

Glavni grad:                   Pariz

Površina:                        674.843 km²

Stanovnistvo:                65.447.374 stanovnika

Valuta:                          Euro

Jezik:                              francuski

Vremenska zona:          isto kao u Srbiji

Pozivni broj:                  00 33

Prevoz po gradu :          Mreža javnog prevoza je odlična. Obuhvata mnoštvo autobuskih linija, metro linija, 3 tramvajske linije, prigradsku železnicu. Za nešto više od 12 eur možete kupiti karte (karne) za 10 vožnji.

OPIS HOTELA:

GRAND HOTEL DU HAVRE 3*, Lokacija18,Rue d’Amsterdam , 75009 , Paris                                                                                                                                                                                          www.havrehotel.com Hotel idealno lociran i poseduje 81 sobu, svaka ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatila sa kadom/tus i fen za susenje kose a neke su klimatizovane. Idealan polozaj , na samo 100m od robnih kuca (Printemps i Galeries Lafayette), 250m od Opere Garnier, 400m od najveceg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak , sala za konferencije) renovirane , modernizovane u 2007-oj a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998.Dorucak je po principu svedskog stola ali bez suhomesnatih proizvodaBEST WESTERN RONCERAY OPERA 3*                             Lokacija: 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris.                      www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr    Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku , sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre , blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju , restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je po principu švedskog stola.       Hotel MAYFAIR Paris 4 *  Lokacija : 3,rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS                                                                          www.hotelmayfairparis.com

Hotel sa izvanrednom lokacijom,nalazi se  u elitnom delu Pariza, prvi arondisman,  na desetak metara od poznate ulice Rivoli koja vas vodi do najvećeg trga Concorde sa jedne strane a sa druge do muzeja Luvr. Poseduje 40 soba (Single, Classic, Superior, De Luxe, Family room) i 7 junior suite a svaka soba poseduje kupatilo, TV, WiFi, telefon a za svoje goste na raspolaganju ima i salu za konferenciju, bar , room service, recepcija 24/7, sef na recepciji. Doručak je po principu švedskog stola.

Najtoplije Vam preporučujemo da u gradu svetlosti posetite sledeće:

– TRIJUMFALNA KAPIJA – Veličanstvena panorama Pariza dostupna Vam je svakog dana od   10:00 h do 22:30 h.

– KATEDRALA NOTRE DAME –  izgrađena u periodu od XII do XIV veka. Predstavlja nultu tačku orijentacije. Otvorena je od 08:00 h do 17:45 h.

– AJFELOV TORANJ – Veličanstvena građevina Gustava Ajfela iz 1889 god. Visok je 317 m , a težak 10000 t. Radi:  09:30 h do 23:00 h 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu SOCIETE GENERALE BANKE za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana  pre polaska

–  kreditnim karticama –  preko računa –  kreditima poslovnih banaka

Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj  insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku  br. 30000001079 , od 25.01.2017.  osiguravajuće kompanije Akcionarsko društvo za osiguranje Milenijum Osiguranje ado, Novi Beograd ul. Bulevar Mihajla Pupina br. 10L.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE POTREBNO MINIMUM 15 PUTNIKA. U slučaju manjeg broja prijavljenih rok za otkazivanje je 5 dana pre putovanja.

 RIVOLI TRAVEL COMPANY  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja  RIVOLI TRAVEL COMPANY koji su sastavni deo ovog programA

molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje

  • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
  • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

inter holidays group doo- ogranak inter holidays travel agency nastupa kao posrednik u prodaji

PROGRAM PUTOVANJA br. 1 od 01.09.2017

2017-09-29T18:07:06+00:00