• MELISSA GOLD COAST (1)
 • MELISSA GOLD COAST (1)
 • MELISSA GOLD COAST (1)
 • MELISSA GOLD COAST (1)
 • MELISSA GOLD COAST (1)
 • MELISSA GOLD COAST (1)
 • MELISSA GOLD COAST (1)

Lokacija:  Hotel se nalazi u mestu Psakoudia, reon Poligros, na samom početku Sitonije. Od Solunskog aerodroma je udaljen oko 70 km, dok je mesto Nea Moudania udaljeno 20 km. Sastoji se od 4 glavne zgrade koje su bliže plaži i dvospratne anex zgrade koja je udaljenija (oko 400 metara). Restoran i spoljšnji deo kompleksa renovirani su 2010. godine, dok je kozmetičko renoviranje bilo 2013. godine. Peščana plaža nalazi se 80 metara od hotela. Obzirom da se hotel nalazi na uzvišenju iznad plaže, u jednom delu puta postoji strmiji deo. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Lokacija:  Hotel se nalazi u mestu Psakoudia, reon Poligros, na samom početku Sitonije. Od Solunskog aerodroma je udaljen oko 70 km, dok je mesto Nea Moudania udaljeno 20 km. Sastoji se od 4 glavne zgrade koje su bliže plaži i dvospratne anex zgrade koja je udaljenija (oko 400 metara). Restoran i spoljšnji deo kompleksa renovirani su 2010. godine, dok je kozmetičko renoviranje bilo 2013. godine. Peščana plaža nalazi se 80 metara od hotela. Obzirom da se hotel nalazi na uzvišenju iznad plaže, u jednom delu puta postoji strmiji deo. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sadržaj:  Recepcija, restoran, bar, bar na bazenu, snek bar, parking, taverna, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatni uz poručeno piće), dečiji bazen, igralište za decu, stolice za hranjenje beba u restoranu (ograničen broj), odbojka, teren za mali fudbal, besplatan wi fi internet dostupan kod recepcije, besplatan parking, dnevne i večernje animacije, prostorija za odlaganje prtljaga, dvorište, Uz doplatu: room service, rent a car, rent a bike, sef na recepciji, usluge pranja i peglanja veša, pedaline i kanui.
Sobe:  Hotel raspolaže sa 63 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, mali frižider, telefon, TV, balkon ili terasu. Fen se nalazi na recepciji i dobija se na upit.
Economy sobe annex zgrada površine oko 28m², udaljene su oko 400m od glavne zgrade, namenjene su za smeštaj od 2 do 4 osobe i sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i pomoćne ležajeve. Standardne sobe upper floor površine oko 24m² do 30m², nalaze se u jednoj od centralnih zgrada, namenjene su za smeštaj 2 do 3 osobe i sadrže francuski ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu. Standardne sobe sa delimičnim pogledom na more površine oko 25m² do 30m², nalazi se u jednoj od centralnih zgrada, namenjene su za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu. Family ground floor sobe površine oko 30m² do 35m², smeštene u centralnoj zgradi u prizemlju, sadrže dnevnu sobu i odvojenu spavaću sobu i opremljene su sa dva francuska ležaja ili jednim francuskim ležajem i dva standardna ležaja. Namenjene su za smeštaj 2 do 4 osobe. Family Superior sobe površine oko 35m² do 45m², smeštene u centralnoj zgradi, sastoje se iz dnevne sobe i posebne spavaće sobe opremljene sa  4 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje. Namenjene su za smeštaj 2 do 5 osoba i ne nalaze se u prizemlju. Suite Deluxe upper floor površine oko 70m², smeštene u centralnoj zgradi, sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i dnevni boravak sa 3 sofe, kamin, trpezarijski sto i balkon sa pogledom na bazen. Prostrane sobe namenjene za smeštaj do 4 osobe.
Usluga:  All inclusive (slabiji), sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po prinicipu švedskog stola/samoposluživanje.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

* smestaj u izabranom hotelu na bazi rezervisane usluge;

* Troskove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

* Individualne troškovi putnika;

* Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 12h.

OPŠTE INFORMACIJE Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

 1. UPLATA DO POLASKA – Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, ukoliko cenovnikom nije drugacije definisano
 2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
 3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do kraja oktobra, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10/20/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
 5. PREKO RAČUNA – uplata na račun.

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama GENERALI osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa. VIZE: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti lanč

 

paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena. HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.

ALL INCLUSIVE – SVE UKLJUČENO Molimo Vas da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.

POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.

KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “PONTE TRAVEL” SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP br. 416 od 25.02.2010. god

INTER HOLIDAYS GROUP DOO OGRANAK INTER HOLIDAYS TRAVEL AGENCY NASTUPA KAO POSREDNIK U PRODAJI.

Cenovnik br.2 od 04/01/2019

 

2018-11-09T09:40:45+00:00