Maldivi su ostrvska zemlja sa preko 1.200 ostrva od kojih je naseljeno svega 200, sa veoma malom populacijom stanovništva (oko 30.000). Ostrva koralnog porekla obiluju bujnom vegetacijom tropskog pojasa, belim sitnim peskom i kristalno čistim morem, tako da je ronjenje u vodama Maldiva fascinantan doživljaj. Turizam na Maldivima je koncipiran tako da je svako ostrvo jedan hotel, tj, odmaralište samo za sebe, što pruža gostima pravi užitak posebnosti i izuzetno mirnog i tihog odmora… O kvalitetu i posebnosti destinacije govori i sama činjenica da su mnoge poznate ličnosti svetskog džet sveta otkupile ostrva za sopstvene potrebe…

FIKSNI POLAZAK U VREME ŠKOLSKOG RASPUSTA

31. JANUAR 2018. 12 DANA/ 9 NOĆI

Program putovanja:

       1. dan (31.01.2018.) BEOGRAD – DOHA

Dolazak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja. Poletanje za Dohu u 11.25h po lokalnom vremenu (let QR 232). Let traje oko 5 sati. Ketering tokom leta je uključen. Dolazak u 18.30h po lokalnom vremenu. Čekanje na vezu.

 1. dan (01.02.2018.) DOHAMALEHOTEL

Poletanje za Male u 02.15h po lokalnom vremenu (let QR 672). Let traje oko 5 sati. Ketering tokom leta je uključen. Dolazak u Male u 8.50h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela brzim gliserom i manjim avionom. Smeštaj u sobu od 14 sati, ali ako hotel ima slobodne sobe gosti će moći ranije ući u iste. Večera (švedski sto). Noćenje.

 1. do 10. Dan (02. do 09.02.2018.) MALDIVI

BORAVAK NA MALDIVIMA U IZABRANOM HOTELU IZ TABELE NA BAZI USLUGE ALL INCLUSIVE (prema pravilima hotela).

 1. dan (10.02.2018.) IHOTEL – MALE – DOHA

Doručak (švedski sto). SOBE SE NAPUŠTAJU U 12 ČASOVA, ALI SE MOGU ZADRŽATI DO 18 ČASOVA UZ DOPLATU NA RECEPCIJI, ako hotel raspolaže sa slobodnim sobama. Transfer na aerodrom brzim gliserom i manjim avionom. Poletanje za Dohu u 20.20h po lokalnom vremenu (let QR 675). Let traje oko 5 sata. Ketering tokom leta je uključen. Dolazak u Dohu u 23.10h po lokalnom vremenu. Čekanje na vezu celu noć na aerodromu u Dohi, ali aerodrom je jako veliki i radi lakšeg snalaženje na istom putnici mogu proučiti ove linkove:

http://dohahamadairport.com/airport-guide

http://www.qatarairways.com/global/en/hamad-international-airport.page

Postoji mogućnost da putnicima uradimo besplatne trazit vize za Katar pa da napuste teritoriju aerodroma i odu do grada…

 1. dan (11.02.2018.) DOHA – BEOGRAD

Poletanje za Beograd u 06.40h po lokalnom vremenu (let QR 231). Let traje oko 5 sati. Ketering tokom leta je uključen… Dolazak u Beograd u 10.25h po lokalnom vremenu.

U cenu putovanja je uračunato:

 • prevoz avionom na navedenim realcijama, 30kg kabinskog i 7kg ručnog prtljaga po osobi na letovima Qatar Airways-a, dok je na lokalnom letu mini avionom do ostrva dozvoljeno 25kg kabinskog i 7kg ručnog prtljaga po osobi (svaki kg preko se doplaćuje 2 usd po segmentu),
 • smeštaj 9 noći na Maldivima u dvokrevetnim vilama (tip smeštaja naveden u tabeli) na bazi usluge navedene u tabeli (švedski sto),
 • transferi aerodrom – hotel – aerodrom na Maldivima (kombinacija brzi gliser i mini avion),
 • kao i troškovi organizovanja putovanja i asistencije lokalnog predstavnika na engleskom jeziku.

U cenu putovanja nije uračunato:

 • avio takse 304 EUR po osobi uključujući i decu (takse su podložne promeni i zavise od avio kompanije, a konačna cena taksi se obračunava u trenutku štampanja karata ),
 • fakultativni izleti na Maldivima,
 • međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • kao i individualni troškovi putnika.
 • Zelena taksa za decu koja iznosi 6 EUR po noci po detetu koja se plaća isključivo u hotelu….

ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5* LUX http://www.royal-island.com/

Odmaralište i spa Royal Island raspolaže smeštajnim jedinicama na plaži ostrva Horubadu na Maldivima. Nudi 2 restorana, spa centar i veliki izbor rekreativnih aktivnosti i sportova na vodi. Gostima su na raspolaganju ronilački izleti i krstarenja u zalazak sunca. Aktivniji gosti se mogu oprobati u skijanju na vodi ili kajtsurfingu. Ostali rekreativni sadržaji uključuju otvoreni bazen, teretanu i teniske terene. Izgrađene od drveta, vile u odmaralištu Royal Island imaju sopstvenu terasu sa prostorom za sedenje i pogledom na Indijski okean. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV i sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u restoranu Maakaana na plaži. Restoran Raabondhi je specijalizovan za pripremu jela od morskih plodova. Gosti mogu uživati u laganim obrocima i pićima u nekom od 4 bara. Odmaralište i spa Royal Island nalazi se na 30 minuta leta malim avionom i brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

VAŽNE NAPOMENE:

Viza za Maldive nije potrebna državljanima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske za boravak do 30 dana.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PUTOVANJA PO OVIM CENAMA JE 16 PUTNIKA.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Uobičajene vremenske prilike na Maldivima u ovom periodu su karakteristične za tropski pojas. Topli period sa temperaturama u proseku od 27 do 30 C sa visokom vlažnošću vazduha. Temperatura mora oko 28 C. Tropski pljuskovi su uobičajena pojava u ovom delu sveta u ovom periodu!
 • Valuta na Maldivima je maldivska ripija: 1USD = 15,3940 MVR 1EUR= 18,251 MVR
 • Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje: UPLATA NEPOVRATNOG DEPOZITA 50% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA BEZ AVIO TAKSI NAJKASNIJE DO 30.OKTOBARA 2017. KOJA POKRIVA DEPOZIT ZA HOTEL I DEPOZIT AVIO KOMPANIJI.

UPLATA OSTATKA OSTATKA ARANŽMANA I AVIO TAKSI NAJKASNIJE DO 30 DANA PRED PUT. S’OBZIROM DA 30 DANA PRED PUT PADA ZA NOVU GODINU KADA SU NERADNI DANI, UPLATA OSTATKA ARANŽMANA SE PLAĆA PRED KRAJ 2017. GODINE.

 • Kreditne kartice Banca Intesa: Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
 • Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
 • Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane INTER HOLIDAYS GROUP-a.

USLOVI OTKAZA ARANŽMANA:

OVA PONUDA PODLEŽE POSEBNIM USLOVIMA OTKAZA KOJI SU USLOVLJENI PRAVILIMA AVIO KOMPANIJE I HOTELA. AKO JE OTKAZ ARANŽMANA OD STRANE PUTNIKA NAKON 30.OKTOBRA 2017. ZADRŽAVA SE SVIH 50% UPLAĆENOG ARANŽMANA BEZ AVIO TAKSI. AKO JE OTKAZ ARANŽMANA OD STRANE PUTNIKA U 13 DANA PRED PUT ZADRŽAVA SE 100 % ARANŽMANA BEZ AVIO TAKSI.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari ( plavi ) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA

JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA

PUTOVANJE

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “ EUROJET” usklađeni sa YUTA standardom

Inter Holidays Group doo-ogranak Inter Holidays Travel Agency nastupa kao posrednik u prodaji

 Cenovnik br. 1 od 09.10.2017.
Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

2017-10-28T12:23:12+00:00