Kristofer Kolumbo opisao je Kubu kao najlepšu zemlju koju su ljudske oči ikada videle. Ako ste u potrazi za nezaboravanim doživljajem onda morate da posetite ovu destinaciju. Smeštena na tropskom ostrvu, okružen biserno peščanim plažama, španskom kolonijalnom arhitekturom i fantastičnim pejzažima. Ritam kubanske muzike pratiće Vas gde god da idete, posebno u živopisnim kafeima u glavnom gradu Havane.
Posle decenija izolacije izazvane Kastrovom komunističkom revolucijom, turizam danas ponovo postaje primarna grana kubanske ekonomije. Oko 1,9 miliona turista posetilo je Kubu 2003. godine, što je ekonomiju obogatilo za 2,1 milijardu dolara. Većina turista dolazi iz Kanade i zemalja Evropske unije. U popularne turističke destinacije spadaju Varadero i Havana.

Polasci: individualni
Broj dana: 11 ( 9 noćenja na destinaciji )
Transport: avio prevoz iz Beograda
Minimalni broj putnika: 1

DAN 1 Beograd – Havana
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla tri sata pre leta. Let za Havanu s presedanjem.
DAN 2 Havana
Dolazak u Havanu i transfer do izabranog hotel. Slobodno vreme i noćenje.
DAN 2 – 04 Havana
Doručak. Slobodni dani za uživanje u suncu i razgledanjima Havane. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak stare Havane old tajmerom – starim Kubanskim automobilima, obilazak gradske tvrdjave, obilazak memorijalne kuće Če Gevare, obilazak manufaktura ruma i cigara… )
DAN 04 – 10 Havana – Varadero

Nakon doručka u dogovoreno vreme transfer iz hotela u Havani, ka hotelu u Varaderu. Smeštaj u izabrani hotel, noćenje i slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak Trinidada, izleti katamaranima i obilazak Cayo Largo, obilazak gradske kule Varadero, poseta parku Joson…. )
DAN 10 – 11 Varadero

Poslednji dan u dogovoreno vreme transfer na aerodrome Havana i let za Beograd s presedanjem. KRAJ PROGRAMA !

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

 

U CENU URAČUNATO :

 • Povratni avio prevoz sa svim taksama ( Beograd – Havana – Beograd )
 • Hotel sa izabranom uslugom
 • Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
 • Troškovi organizacije putovanja
 • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku

U CENU NIJE URAČUNATO :

 • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
 • Individualni troškovi

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • PLAĆANJE JE ISKLJUČIVO U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE. Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od najmanje 40% od cene putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, pri čemu je ostatak uplate od 40% podležan promenama. Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 40 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Inter Holidays Gropu-a

USLOVI OTKAZA :

 • Avio karte bez povracaja ( non refundable ) , hotelski smestaj storno troskovi: do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata i raspoloživost hotela su podložne promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
 • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
 • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
 • Agencija Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
 • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja koji važe od 25.01.2017. i posebni uslovi važi od 01.10.2017. organizatora putovanja agencije     EUROJET uskladjeni sa YUTA standardom.

EUROJET Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Inter Holidays Group doo-ogranak Inter Holidays Travel Agency nastupa kao posrednik u prodaji

Cenovnik br. 1 važi od 01.10.2017.

2017-11-29T10:46:06+00:00