• EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC
 • EUPHORIA CLUB HOTEL, BOROVEC

Hotel Se nalazi 2 km od centra Boroveca. Sobe: Hotel ima ukupno 101 sobu, apartmane i vile. Svaka soba ima kupatilo (kada), fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet pristup.

Hotel Se nalazi 2 km od centra Boroveca
Sobe: Hotel ima ukupno 101 sobu, apartmane i vile. Svaka soba ima kupatilo (kada), fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet pristup.
Sadržaj: U sastavu hotela je restoran, bar, zatvoren bazen, menjačnica, i skijašnica . Gostima su na raspolaganju room servis, kozmetički salon, fitness sala, sauna, jacuzzi, masaža i SPA centar.

CENE SU IZRAŽENE U EURIMA PO OSOBI PO DANU. PLAĆANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO U DINARSKOJ PRTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU POSLOVNE BANKE – BANCA INTESA – NA DAN UPLATE.

Legenda: BB – noćenje sa doručkom;   HB – polupansion (doručak i večera samoposluživanje); FB – pun pansion;  RO – najam;   ADL – odrasla osoba; CHD – dete;  studio – smeštaj sa kombinovanom dnevnom/spavaćom sobom i čajnom kuhinjom; apartman – apartman sa odvojenom spavaćom sobom i čajnom kuhinjom; Junior suite – soba veća u odnosu na standardnu, uglavnom  ima odvojenu spavaću sobu; Porodična soba – soba veće kvadrature u odnosu na standardnu sobu i nešto luksuznije opremljena; DBL – dvokrevetna soba; TRIPL – trpokrevetna soba;

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelu / app po izboru;
 • Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
 • Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Prevoz
 • Boravišnu taksu 1 Eur po osobi dnevno(važi i za decu i za odrasle), obavezno plaćanje u agenciji;
 • Obavezna doplata za servis inopartnera 1 eur po osobi dnevno (važi i za decu i za odrasle) plaćanje u agenciji,
 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

Osiguranje se odnosi samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji,

 PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h.

Drugi dan – poslednji dan:   Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h.

 

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Inter Holidays Group doo ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

 

VAŽNE NAPOMENE: Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje), osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u autobusu, i ležaj u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina), kao i međunarodno putno osiguranje. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend – subota/nedelja).

Po pravilu, ulazak u hotel je prvog dana boravka posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka hotel napušta najkasnije do 11h. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku gostiju. Inter Holidays Group doo će proslediti zahteve i želje putnika hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.  Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta.

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja,
 • Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Inter Holidays Travel Agency.
 • Kredit: Inter Holidays Travel Agency izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE  NA DAN UPLATE

OPISI HOTELA

ICEBERG HOTEL  4*

Lokacija: Na oko 250m od ski staza, gondole i centra Boroveca.

Sadržaj:Glavni restoran, koji u prijatnom i elegantnom ambijentu, nudi gostima pažljivo pripremljena i ukusno poslužena internacionalna jela. Loby bar za druženje sa prijateljima i Karibi bar za pravo uživanje, smešten pored bazena. Spa centar ukljucuje grejani unutrašnji bazen, jacuzzi, saunu (besplatno) i usluge masaže.Ljubiteljima fitnessa na raspolaganju je dobro opremljen fitness centar kao i usluge profesionalnih instruktora.

Hotel još nudi room servis, sef na recepciji uz doplatu, menjačnicu, kozmetički i frizerski salon, noćni klub (sa dobrom zvucnom izolacijom), bilijar, skijašnicu.

Smeštaj : 75 soba i 30 apartmana, sve jedinice opremljene Sat Tv, direktnim telefonom, kupatilom, fenom, mini bar-om i Internet pristupom.

Usluga: Polupansion (samoposluživanje – švedski sto).

LION BOROVEC HOTEL  4*

Lokacija: nalazi se u živopisnom delu starog centra Boroveca, na oko 1km od centra grada. Hotel ima 60 dvokrevetnih soba, 65 dvokrevetnih lux soba, 24 studija, 5 apartmana, 2 lifta.

Sobe: Dvokrevetne sobe imaju: francuski krevet, kupatilo sa kadom i fenom (nema mogucnosti za pomocni krevet). Dvokrevetne sobe lux su vece i imaju: dva odvojena kreveta, fotelju na razvlacenje, kupatilo sa kadom i fenom. Studija imaju: francuski krevet, dve fotelje na razvlacenje, kupatilo sa kadom i fenom. Apartmani imaju: spavacu sobu i dnevnu sobu odvojene vratima. U spavacoj sobi se nalazi francuski krevet i kupatilo sa kadom, kuhinjski deo sa mikrotalasnom rernom. Sve sobe i apartmani imaju: SAT TV, mini bar i internet prikljucak.

Gostima su na raspolaganju: restoran, Mehana (restoran u nacionalnom stilu), lobi bar, konferencijska sala, sef, menjacnica, bilijar, fitnes sala, solarijum, sauna, dakuzi.

Besplatne usluge: korišcenje bazena, saune, fitnes sale, skijašnice i prevoz do gondole.

Usluga: Polupansion (samoposluživanje – švedski sto).

SAMOKOV HOTEL 4*

Lokacija : u samom centru Boroveca, na 10 m od ski-staze i žičare.

Hotel: ima 11 spratova, restoran,bar, lift, sef, bazen,spa i wellness centar, masaža, ostava za prtljag, skijašnica, sauna, fitnes centar, WiFi internet u javnim delovima hotela

Sobe: Hotel ima 250 standardnih soba koje imaju mini bar, telefon, satelitsku TV, kupatilo sa kadom i fenom, balkon.

Usluga: Polupansion (samoposluživanje – švedski sto).

EUPHORIA HOTEL 4*

Hotel se nalazi 2 km od centra Boroveca
Sobe: Hotel ima ukupno 101 sobu, apartmane i vile. Svaka soba ima kupatilo (kada), fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet pristup.
Sadržaj: U sastavu hotela je restoran, bar, zatvoren bazen, menjačnica, i skijašnica . Gostima su na raspolaganju room servis, kozmetički salon, fitness sala, sauna, jacuzzi, masaža i SPA centar.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje – švedski sto).

RADINA’S WAY HOTEL  4*

Lokacija: Udaljen je oko 2 km od centra Boroveca, u neposrednoj blizini hotela Lion

Sobe: Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar.

Sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel ima bar, fitnes centar, saunu, bazen, solarijum. Hotel ima parking i skijašnicu.

Usluga: Polupansion (samoposluživanje – švedski sto).

 RILA HOTEL 4*

Lokacija: u središtu ski centra Borovec, na samoj stazi, a 150 m od kabina lifta. Ovaj moderan hotel ujedno je i najveći na Borovecu. Hotel ima: 265 dvokrevetnih soba, 300 studija, šest liftova. Većina soba je s pogledom na planine. Hotel je u potpunosti renoviran za sezonu 2016.

Hotelska ponuda: tri restorana, noćni bar sa programom, lobi bar Champions, lounge bar Terrace, diner restoran „Les Arces“, pet sala za konferencije, biznis centar (faks, kompjuter, internet i fotokopir aparat), zastakljen zatvoreni bazen s panoramskim pogledom, sef, menjačnica, telefonska govornica, ambulanta, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, fitnes sala, bilijar, video igre, tržni centar, frizerski salon, dečji vrtić, ski–garderoba i škola.

Sobe i studia: SAT TV, telefon, radio, kupatilo, balkon.

Usluga: Polupansion (samoposluživanje – švedski sto).

YANAKIEV HOTEL  4*

Hotel Yanakiev je nov, luksuzan hotel koji se nalazi iznad hotela Flora, 20 m od ski lifta i staze za noćno skijanje. Hotel raspolaže sa 34 dvokrevetne sobe i 6 apartmana.

Sadržaj hotela: restoran, bar, sef na recepciji uz doplatu, piano bar, sala za konferencije, bazen dimenzija 15 x 8, SPA centar, masaža, đakuzi, parno kupatilo, sauna.

Sobe: kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, fen.

Besplatne usluge: korišcenje bazena i parking prostora.

Usluga: Polupansion (samoposluživanje – švedski sto).

FESTA WINTER PALACE 5*

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel, okružen borovom šumom, nalazi se na 100 m od gondole.

Smeštaj: Hotel ima 66 soba I apartmana.

Hotelska ponuda: 2restorana, lobi bar, frizerski salon, wireless, garaža, parking, skijašnica.  Osim bazena i fitnes centra, hotelski „spa centar“ sadrži bazen, saunu, solarijum, đakuzi i sobe za masažu.

Sobe I apartmani:  kupatilo (tuš/ kada), fen, kablovski/ SAT TV, telefon, mini bar i balkon.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje – švedski sto).

FESTA CHAMKORIA 4*

Lokacija: Nalazi se u šumovitom delu Boroveca, od centra i gondole udaljen oko 1,5 km.

Smeštaj: Hotel ima 50 soba.

Hotelska ponuda: lobi bar, restoran, menjačnica, sef, internet, room servis, zatvoreni bazen, fitnes sala, masaža, sauna, skijašnica, parking.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa fenom.

Lux sobe za dve odrasle osobe i dvoje dece: veće sobe, dva kreveta i dvosed na razvlačenje.

Apartmani za 3 osobe: spavaća soba sa dva kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, švedski sto).

IGLIKA PALACE 4*

Lokacija: Hotel je udaljen 100 m od centra Boroveca i 100 m od gondole. Hotel je renoviran 2009.godine.

Smeštaj: Hotel poseduje dve petospratne zgrade. Svaka soba poseduje: Kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za kosu, bade mantil, balkon ( standardne sobe ), mini bar, SAT TV, telefon, peškiri se menjaju 2 puta sedmično, sef ( plaća se ), krevetac ( besplatno ).

Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, švedski sto).

MURA HOTEL 3*

Lokacija: u samom centru Boroveca, pored ski-staze i žičare.

Hotel: restoran, bar, recepcija radi 24 časa dnevno, dnevna štampa, bašta, sobe za nepušače, lift, sef, grejanje, dizajn hotel, ostava za prtljag, skijašnica, terasa za sunčanje, sauna, fitnes centar, skijanje, spa i wellness centar, masaža, hidrosamažna kada, prostor za pravljenje roštilja.

Sobe: Luksuzno  i elegantno opremljene sobe, svaka sa sopstvtvenim kupatilom.

Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, švedski sto).

 BOR HOTEL 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u starom centru Boroveca, 600 m od lifta. Deo hotela je renoviran 2016. godine, a restoran 2015. godine.
Smeštaj: Hotel poseduje 51 sobu. Standardne sobe sadrže: Kupatilo sa tuš kabinom, fen ( na upit-na recepciji ), mini bar, kablovska televizija, dodatni krevet – poljski krevet, balkon ( nemaju sve sobe ).
Dodatni sadržaj: Restoran, bar, room service, Wi-Fi u lobiju ( besplatno ), sef ( plaća se ), 3 konferencijske sale, parking, sauna, bilijar.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje – švedski sto).

Inter Holidays Group doo zadrava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom trzistu ili trzistu roba I usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena,izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

VAŽNE NAPOMENE: KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE INTER HOLIDAYS GROUP DOO JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLASKA AUTOBUSA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Fotografije i opisi hotela: WWW.INTER-HOLIDAYS.COM

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja agencije “ INTER HOLIDAYS GROUP” uskladjeni sa YUTA standardom.

Cenovnik br. 1 važi od 01.10.2018.   Licenca Ministarstva Turizma OTP 44/2015. od 03.09.2015.godine.

2018-09-05T16:49:17+00:00