Dominikanska Republika (šp. República Dominicana) је država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Ona leži istočno od Kube i Jamajke, a na zapadu se graniči sa Portorikom. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila. Santo Domingo je glavni i najveći grad Dominikanske Republike.
Kristifor Kolumbo otkrio je ostrvo Hispanjola u decembru 1492. godine i tada se prvi put iskrcao u današnji grad Santo Domingo. Danas se tu nalazi muzej-kuća u kojoj je Kolumbo nekada živeo i spmenik. Narod koji je tada naseljavao ostrvo, Aravak, je brzo istrebljen, a od 1503. godine Španci su na ostrvo počeli da dovode crnce robove. Oni i Francuzi podelili su ostrvo 1697. godine, ali se Španija 1795. odrekla svog dela.
Dominikana ima oko 8,5 miliona stanovnika, od čega su veći deo melezi (preko 80 %), mešanci domorodaca i španskih osvajača s karaja 15. veka. Beli doseljenici čine 11 % stanovništva, a crnci svega 1 %. Preko 80 % stanovnika žive u siromaštvu, dok veoma bogiatih ima vrlo malo. Takođe je stopa pismenosti veoma niska.

Polasci: individualni
Broj dana: 6 dana ( 5 noćenja na destinaciji )
Transport: avio prevoz iz Beograda
Minimalni broj putnika: 1

DAN 1 Beograd – Dubai
Dolazak na aerodrome Nikola Tesla tri sata pre leta. Let za Dubai, direktan let avio kompanijom Fy Dubai. Dolazak u Dubai i transfer do izabranog hotela. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.
DAN 2 – 5 Dubai
Slobodni dani za individualne aktivnosti i razgledanja. Mogućnost fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom            ( obilazak Abu Dhabia, pustinjski safari, obilazak čuvenih šoping molova, obilazak najviše zgrade na svetu Burj Khalife, uživanje uz čuvenu Dubai fontanu, obilazak Nove Medine, poseta zlatnom suku, krstarenja…)

DAN 5 – 6 Dubai – Beograd

Poslednji dan u dogovoreno vreme transfer na aerodrom i let za Beograd direktnim letom. KRAJ PROGRAMA !

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

OPISI HOTELA :

PANORAMA GRAND HOTEL 3* Hotel je udaljen od aerodroma 7km. Dubai Exhibition Centar je udaljen 3km. U neposrednoj je blizini Burjuman šoping centra. Svaka soba ima sofu za sedenje, TV, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klima uredjaj, WiFi pristup internetu. Hotel ima restoran, bar i noćni klub. U restoranu se poslužuje internacionalna kuhinja.

DELMON PALACE HOTEL 4* Hotel se nalazi u blizini Dubai Muzeja, Creekside Parka i Twin Towers šoping centra. Ima 120 soba , standard i deluxe. Otvoren 2000.godine. Sve sobe imaju sefove, mini bar, TV, radni sto i klima uredjaj, kao i aparat za kafu i čaj. Hotel ima spoljašnji bazen sa barom na terasi. Hotel je udaljen 950m od Union Square metro stanice. Na 3km je udaljen od aerodroma. U okviru hotela se nalazi i fitnes i SPA centar.

CHELSEA PLAZA HOTEL 4* Hotel je lociran u Bur Dubai delu grada. Od aerodroma udaljen 13km. Čuveni Dubai World Trade centar je udaljen na 2km, a Jumeira plaža na 4km. Sobe su modern opremljene i svaka od njih ima TV, klima uredjaj, mini bar, sef, aparat za kafu i čaj. WiFi dostupan besplatno u celom objektu. Hotel poseduje fitnes i SPA centar.

FOUR POINTS BY SHERATON DOWNTOWN DUBAI 4* Aerodrom Dubai je udaljen 4km. Do stanice metroa Khalid Bin Waleed 1km.. Hotel ima bazen na krovu. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Hotel se nalazi na Mankul Roudu (Mankhool Road), na 2 km od Svetskog trgovinskog centra. Sve sobe i apartmani tipa „suite“ u hotelu Four Points by Sheraton Downtown Dubai imaju Sheraton krevete i interaktivni 32-inčni LCD TV. Sve jedinice sadrže mini-bar, pribor za pripremu toplih napitaka i dobro osvetljen radni sto. U 3 restorana hotela Four Points by Sheraton Downtown Dubai služe se raznovrsna jela internacionalne kuhinje tokom čitavog dana. Aktuelne sportske događaje možete pratiti uživo na flat-screen TV-ima u sportskom baru Yesterdays. Hotel Four Points by Sheraton Downtown nudi besplatnu uslugu prevoza do plaže Kajt i raznih obližnjih tržnih centara. Gosti mogu vežbati u moderno opremljenoj teretani ili se opustiti u baru kraj bazena na krovnoj terasi.

ATLANTIS THE PALM 5* Hotel je na plaži. Nalazi se na ostrvu Palm Džumeira u Dubaiju. U ponudi su podvodni akvarijum, mogućnost plivanja sa delfinima, kao i besplatan ulaz u akva park Aquaventure i akvarijum Lost Chambers. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Sve smeštajne jedinice su uređene u arapskom stilu, inspirisanom temom okeana. Hotelske sobe imaju terase sa lepim pogledom. Na raspolaganju su TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, prostor za sedenje, besplatan pribor za pripremu čaja/kafe i mini-bar. Ugostiteljska ponuda uključuje moderno uređen restoran Yuan u kome se služe tradicionalna jela kineske sečuanske kuhinje. U nagrađivanom restoranu Nobu pripremaju se jela savremene japanske kuhinje inspirisana arapskim uticajima. Restoran i bar Bread Street Kitchen nudi meni sa originalnim jelima britanske kuhinje, kao i izvrsna pića Gordona Remzija. U baru sa terasom Levantine, iz kog se pruža predivan pogled na ostrvo Palma i na panoramu Dubaija, gosti mogu uživati u jelima autentične libanske kuhinje, ukusnim napicima i nargilama. U okviru objekta nalazi se nekoliko najpoznatijih svetskih butika i prodavnica u kojima možete nabaviti sve što vam je neophodno tokom odmora. Gosti mogu rezervisati obilazak Dubaija helikopterom u trajanju od 15 minuta ili uslugu prevoza helikopterom do/od aerodroma. Tržni centar Mol of Emirejts nalazi se na 7km. Golf klub Emirejts udaljen je 3 km. Do čuvenog nebodera Burdž Kalifa i tržnog centra Dubai Mola udaljenost 5km.

U CENU JE URAČUNATO :

 • Povratni avio prevoz sa svim taksama ( Beograd – Dubai – Beograd )
 • Hotel sa izabranom uslugom
 • Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
 • Troškovi organizacije putovanja
 • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku

U CENU NIJE URAČUNATO :

 • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
 • Individualni troškovi
 • Viza 90 eur.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • PLAĆANJE JE ISKLJUČIVO U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE. Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od najmanje 40% od cene putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, pri čemu je ostatak uplate od 40% podležan promenama. Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 40 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Inter Holidays Group-a

USLOVI OTKAZA :

 • Avio karte bez povracaja ( non refundable ) , Hotelski smestaj storno troskovi: do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata i raspoloživost hotela su podložne promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
 • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
 • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate (radni dani).
 • Agencija Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja koji važe od 25.01.2017. i posebni uslovi važi od 01.10.2017. organizatora putovanja agencije     EUROJET uskladjeni sa YUTA standardom.

Cenovnik br. 1 važi od 01.10.2017. EUROJET Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Inter Holidays Group doo-ogranak Inter Holidays Travel Agency nastupa kao posrednik u prodaji

PANORAMA GRAND HOTEL 3* Hotel je udaljen od aerodroma 7km. Dubai Exhibition Centar je udaljen 3km. U neposrednoj je blizini Burjuman šoping centra. Svaka soba ima sofu za sedenje, TV, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klima uredjaj, WiFi pristup internetu. Hotel ima restoran, bar i noćni klub. U restoranu se poslužuje internacionalna kuhinja.

DELMON PALACE HOTEL 4* Hotel se nalazi u blizini Dubai Muzeja, Creekside Parka i Twin Towers šoping centra. Ima 120 soba , standard i deluxe. Otvoren 2000.godine. Sve sobe imaju sefove, mini bar, TV, radni sto i klima uredjaj, kao i aparat za kafu i čaj. Hotel ima spoljašnji bazen sa barom na terasi. Hotel je udaljen 950m od Union Square metro stanice. Na 3km je udaljen od aerodroma. U okviru hotela se nalazi i fitnes i SPA centar.

CHELSEA PLAZA HOTEL 4* Hotel je lociran u Bur Dubai delu grada. Od aerodroma udaljen 13km. Čuveni Dubai World Trade centar je udaljen na 2km, a Jumeira plaža na 4km. Sobe su modern opremljene i svaka od njih ima TV, klima uredjaj, mini bar, sef, aparat za kafu i čaj. WiFi dostupan besplatno u celom objektu. Hotel poseduje fitnes i SPA centar.

FOUR POINTS BY SHERATON DOWNTOWN DUBAI 4* Aerodrom Dubai je udaljen 4km. Do stanice metroa Khalid Bin Waleed 1km.. Hotel ima bazen na krovu. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Hotel se nalazi na Mankul Roudu (Mankhool Road), na 2 km od Svetskog trgovinskog centra. Sve sobe i apartmani tipa „suite“ u hotelu Four Points by Sheraton Downtown Dubai imaju Sheraton krevete i interaktivni 32-inčni LCD TV. Sve jedinice sadrže mini-bar, pribor za pripremu toplih napitaka i dobro osvetljen radni sto. U 3 restorana hotela Four Points by Sheraton Downtown Dubai služe se raznovrsna jela internacionalne kuhinje tokom čitavog dana. Aktuelne sportske događaje možete pratiti uživo na flat-screen TV-ima u sportskom baru Yesterdays. Hotel Four Points by Sheraton Downtown nudi besplatnu uslugu prevoza do plaže Kajt i raznih obližnjih tržnih centara. Gosti mogu vežbati u moderno opremljenoj teretani ili se opustiti u baru kraj bazena na krovnoj terasi.

ATLANTIS THE PALM 5* Hotel je na plaži. Nalazi se na ostrvu Palm Džumeira u Dubaiju. U ponudi su podvodni akvarijum, mogućnost plivanja sa delfinima, kao i besplatan ulaz u akva park Aquaventure i akvarijum Lost Chambers. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Sve smeštajne jedinice su uređene u arapskom stilu, inspirisanom temom okeana. Hotelske sobe imaju terase sa lepim pogledom. Na raspolaganju su TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, prostor za sedenje, besplatan pribor za pripremu čaja/kafe i mini-bar. Ugostiteljska ponuda uključuje moderno uređen restoran Yuan u kome se služe tradicionalna jela kineske sečuanske kuhinje. U nagrađivanom restoranu Nobu pripremaju se jela savremene japanske kuhinje inspirisana arapskim uticajima. Restoran i bar Bread Street Kitchen nudi meni sa originalnim jelima britanske kuhinje, kao i izvrsna pića Gordona Remzija. U baru sa terasom Levantine, iz kog se pruža predivan pogled na ostrvo Palma i na panoramu Dubaija, gosti mogu uživati u jelima autentične libanske kuhinje, ukusnim napicima i nargilama. U okviru objekta nalazi se nekoliko najpoznatijih svetskih butika i prodavnica u kojima možete nabaviti sve što vam je neophodno tokom odmora. Gosti mogu rezervisati obilazak Dubaija helikopterom u trajanju od 15 minuta ili uslugu prevoza helikopterom do/od aerodroma. Tržni centar Mol of Emirejts nalazi se na 7km. Golf klub Emirejts udaljen je 3 km. Do čuvenog nebodera Burdž Kalifa i tržnog centra Dubai Mola udaljenost 5km.

2017-11-29T10:32:54+00:00