BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Svetog Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak.

Polazak: 29.12.2018.

Povratak: 01.01.2019.

OPIS HOTELA:

Hotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru  Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini  tržnog centra SCS. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom…..

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: SUBOTA, 29.12.2018.

Polazak iz Beograda oko 21h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Iz Novog Sada oko 22h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  1. DAN: NEDELJA, 30.12.2018.

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima.  Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Svetog Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. DAN: PONEDELJAK, 31.12.2018.

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnih izleta – poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom i Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na grad. Mogućnost fakultativnog izleta za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Svetog Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U popodnevnim časovima povratak za Beč. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!!

  1. DAN: UTORAK, 01.01.2019.

Sastanak grupe oko 2h kad je predviđen polazak  za Srbiju. Putovanje kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj programa.

CENOVNIK

BEC 1 noc – TC  PDF

 

2018-09-28T13:32:32+00:00