Mnogi s punim pravom kažu da je najlepši grad na svetu. Grad uličnih svirača i akrobata, jedno od najboljih mesta  za tapas u Španiji, fenomenaln ešarene pijace, divan Zoo vrt i još zanimljiviji Akvarijjum, čudesni muzeji, srednjovekovno gradsko jezgro i interesantne, artistički inventivne zgrade iz perioda ne tako davnog umetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada… Grad Antonia Gaudija poznatog po jedinstvenom stilu, koji je inspiraciju pronašao u organskim oblicima u prirodi i spojio sa ličnim istaživanjima iz geometrije..

Polazak: 29.12.2017.

Povratak: 02.01.2018.

Program putovanja:

 1. Dan (Petak 29.Decembar) – Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Organiyatora u 11.30. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 13.35 (LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.35. Nastavak sa istog aerodroma u 17.10 (let LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19.10. Nakon sletanja, transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje.
 2. Dan (Subota 30.Decembar) – Doručak. Nakon doručka, sastanak sa vodičem na recepciji hotela i odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine – zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, Gotska četvrt. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta za Tibidabo, poseta parku Guelj i etno selu Pueblo Espanjol. Noćenje.
 3. Dan (Nedelja 31.Decembar) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivosti ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta za Geronu i Figueras. Individualni doček Nove Godine. Noćenje.
 4. Dan (Ponedeljak 01.Januar) – SREĆNA NOVA GODINA. Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.
 5. Dan (Utorak 02.Januar) – Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer iz hotela do aerodroma oko 16.00 h. Let za Frankfurt u 18.55 (let LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21.05 h. Nastavak sa istog aerodroma u 22.00 (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.50. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Barselona-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom
 • Smeštaj u hotelu Expo 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • Transfere na relacijama aerodrom-hotel – aerodrom u Barseloni prema programu
 • Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Aerodromske takse (170 € na dan objavljivanja programa) – plaćanje u agenciji u RSD (cena je podložna promeni)
 • Boravisnu taksu u hotelu (placanje na recepciji hotela)
 • Fakultativne izlete (obavezno se izjasniti u agenciji za izlete)
 • Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!
 • Individualne troškove putnika

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

NAPOMENE:

 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 25 putnika.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama).

Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “PONTE TRAVEL” usklađeni sa YUTA standardom.

Program br.1 od 06.10.2017.                       Licenca OTP br.icenca broj OTP 416/10 od 25.02.2010.

Inter Holidays Group doo-ogranak Inter Holidays Travel Agency nastupa kao posrednik u prodaji

Hotel Expo 4* Mallorca, 1-23, Sans Monžuik, 08014 Barselona, Španija

https://expohotelbarcelona.expohotels.com/en/the-hotel

Lokacija: Zahvaljujući odličnoj lokaciji hotela pored stanice Sants (metro, autobus i taksi), lako možete stići do istorijskog centra Barselone. Španski Trg (Placa Espania) je na samo 800 metara od hotela. Stadion Camp Nou Barselona FC je udaljen jednu metro stanicu. Sve sobe su moderno opremljene i imaju kupatilo, klimu, sef, internet, mini bar, fen privatni balkon i satelitsku TV. Od dodatnog sadržaja, hotel poseduje: bar, restoran, internet, spoljašnji bazen (sezonski otvoren), terasu na vrhu hotela sa prelepim pogledom na grad.

TIBIDABO, PARK GUELJ I PUEBLO ESPANJOL

Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor” (ulaznica nije ukljucena u cenu). Odlazak do jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinstvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do etno-sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji.

(Cena izleta: 50 €, cena ukljucuje autobuski prevoz, uslugu vodica i ulaznice)

GERONA I FIGUERAS

Celodnevni fakultativni izlet za Geronu i Figueras. Polazak za Geronu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale (ulaznica nije ukljucena u cenu)… Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. (Cena izleta: 75€, cena ukljucuje autobuski prevoz, uslugu vodica i ulaznice)

2017-10-14T10:15:08+00:00