Barselona – “katalonska kraljica”. Veličanstveni grad, izuzetne lepote i autentičnosti, živi 24 sata dnevno. Prošetajte glavnom gradskom “štraftom” – Las Ramblas, zastanite pored živopisne ljudske statue ili nekog od mnogobrojnih uličnih slikara, krivudajte uskim ulicama Gotske četvrti, uživajte razgledajući izloge čuvenih modnih kuća u Paseo de Gracia, između dva Gaudijeva remek-dela: kuća Batljo i Pedrera, ostanite bez daha pred njegovom ekscentričnom katedralom Sagrada Familia i jedinstvenim parkom Guelj, posetite muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali, Pablo Pikaso, ili čuveni Nou Kamp ako ste strastveni navijač…

Polazak: 30.12.2017.

Povratak: 03.01.2018.

Program putovanja:

 1. Dan (Subota 30.Decembar) BEOGRAD-BARSELONA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Organizator br. 702. Poletanje aviona za Frankfurt u 13:40h (LH 1407). Dolazak u Frankfurt  u 15:40 h. Nastavak putovanja u 17:10h (LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19:10h. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 1. Dan (Nedelja 31.Decembar) BARSELONA

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, brdo Monžuik – vidikovac, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran via, avenija Paseo de Gracia, Casa Batllo, Casa Mila (La Pedrera), Sagrada Familija, Gotska četvrt. Nakon panoramskog razgledanja grada sledi poludnevni  fakultativni obilazak stadiona FK Barselona. Obilaze se tribine, svlačionice, komentatorske tribine i muzej u kome se čuvaju mnogobrojni trofeji, fotografije i lične stvari poznatih fudbalera. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
3. Dan (Ponedeljak 01.Januar) BARSELONA

SRECNA NOVA 2018. GODINA. Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet 3 Parka: TIBIDABO, PARK SIUTADELA i PUEBLO ESPANJOL: odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadella, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi, a koji se prostire na 30 hektara u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Potom poseta etno sela Pueblo Espanjol, koje je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje.
4. Dan (Utorak 02.Januar) BARSELONA – GIRONA – FIGUERAS – BARSELONA

Doručak. Slobodan dan ili celodnevni  fakultativni izlet  Girona i Figueras. Obilazak Girone, grada koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom, poznatog po najočuvanijoj jevrejskoj četvrti u Evropi. Šetnja starim jezgrom grada, slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa, rodnog mesta čuvenog slikara Salvadora Dalija, i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smešten u njegovoj porodičnoj kući, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.
5. Dan (Sreda 03.Januar) BARSELONA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Frankfurt u 18:55h (LH 1133). Dolazak u Frankfurt  u 21:05 h. Nastavak putovanja u 22:00h (LH 1410). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:50h. Kraj programa.

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Hotel Madanis Liceo 3* 30. Decembar 17. – 03. Januar 18.

4 noći

First minute cena paketa

(za uplatu do 15.11.)

375 €
Redovna cena paketa 395 €

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 10% popusta
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 5% popusta
 • Doplata za 1/1 sobu 160 €.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Frankfurt – Barselona – Frankfurt – Beograd (prevoznik Lufthansa),
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u Barseloni, na bazi 4 noćenja sa doručkom (švedski sto). Doručak se služi u hotelu Madanis 4* koji je odmah pored hotela Madanis Liceo 3*.
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
 • Troskovi organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Aerodromske takse  – 147 €  (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
 • Gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* – 0,75 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne programe,
 • Individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • 3 PARKA Tibi Dabo, Siutadela i Špansko selocena 49 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol
 • Girona i Figuerascena 75 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej
 • Flamenko veče u poznatom restoranu „TABLAO CORDOBES“, koji je nastao davne 1970.godine, na Rambli, najpoznatijem šetalištu u Barseloni: Cena 78 € cena obuhvata flamenko program + večeru po principu „švedskog stola“, sa dezertom i pićem  (vino sangrija, pivo, koka-kola, voda, kafa) ili Cena 42 € obuhvata  flamenko program + 1 piće. Odlazak i povratak u hotel metroom.
 • Stadion Kamp Nou cena 55 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu
  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

Hotel Madanis Liceo 3* http://www.hotelmadanisliceo.com/en/

Lokacija: Hotel je udaljen 10km od aerodroma. Poznati fudbalski stadion Camp Nou  je udaljen svega  5 minuta hoda od hotela. U okolini hotela su kafeterije, prodavnice I restorani. Dobro je povezan sa centrom Barselone (Collblanc metro stanica je 20 m od hotela). Sadržaj: Hotel pripada lancu hotela SERCOTEL i raspolaže sa ukupno 23 sobe, restoranom, barom u holu, besplatnim WiFi-em, parkingom, I salom  za proslave i bankete.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, TV-om, sefom i mini barom (uz doplatu), besplatnim WiFi-em, klimom, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE  INTESA NA DAN UPLATE

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana,
 • Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvećanja (Banca Intesa Master Card, Visa i American Express),
 • Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
 • Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Inter Holidays Group-a,

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

NAPOMENE:

 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel do 10:00 h.
 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a

JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA

PUTOVANJE

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20 putnika.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).

Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “EUROJET” usklađeni sa YUTA standardom.

Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Inter Holidays Group doo-ogranak Inter Holidays Travel Agency nastupa kao posrednik u prodaji

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

Hotel Madanis Liceo 3* http://www.hotelmadanisliceo.com/en/

Lokacija: Hotel je udaljen 10km od aerodroma. Poznati fudbalski stadion Camp Nou  je udaljen svega  5 minuta hoda od hotela. U okolini hotela su kafeterije, prodavnice I restorani. Dobro je povezan sa centrom Barselone (Collblanc metro stanica je 20 m od hotela). Sadržaj: Hotel pripada lancu hotela SERCOTEL i raspolaže sa ukupno 23 sobe, restoranom, barom u holu, besplatnim WiFi-em, parkingom, I salom  za proslave i bankete.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, TV-om, sefom i mini barom (uz doplatu), besplatnim WiFi-em, klimom, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • 3 PARKA Tibi Dabo, Siutadela i Špansko selocena 49 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol
 • Girona i Figuerascena 75 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej
 • Flamenko veče u poznatom restoranu „TABLAO CORDOBES“, koji je nastao davne 1970.godine, na Rambli, najpoznatijem šetalištu u Barseloni: Cena 78 € cena obuhvata flamenko program + večeru po principu „švedskog stola“, sa dezertom i pićem  (vino sangrija, pivo, koka-kola, voda, kafa) ili Cena 42 € obuhvata  flamenko program + 1 piće. Odlazak i povratak u hotel metroom.
 • Stadion Kamp Nou cena 55 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu
  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).
2017-11-15T22:46:17+00:00