Hotel Acacia Resort je moderan i elegantan hotel koji se nalazi izmedju Palerma i Cefalu-a, 5 km udaljen od centra mesta Campfelice di Roccella, u priobalnom delu nacionalnog parka planina Madonie. 15 km od Cefalua, 40 km od Palerma. Resort zauzima prostor od oko 40,000 m² okružen zelenilom sa prelepim laguna bazenom oko kojeg je posadjeno tropsko drveće. Kompleks se sastoji od centralne zgrade i bungalova rasporedjenih oko glavne zgrade. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa ležaljekama i suncobranima.

Sadržaj: 224 sobe, restoran, bar, snack bar pored bazena, otvoren bazen, bogat animacijski program koji je gostima na raspolaganju preko celog dana, sportske aktivnosti (odbojka, mini – kriket, ping pong, mogućnost rentiranja kanua, pedalina, surfovanje), prodavnica suvenira, internet, parking. Hotel organizuje transfer do Cefalu-a.

Sobe: kupatilo (tuš/WC), LCD SAT TV, telefon, A/C, mini-bar, sef, balkoni i terasa. Standard sobe se nalaze u bungalovima, Superior i De Luxe sobe se nalaze u centralnoj zgradi.

Usluga: noćenje sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za večeru.

2018-12-03T16:25:42+00:00